En son konular
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 26 kişi Çarş. Ara. 03, 2008 9:56 am tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 266 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ecz
Kullanıcılarımız toplam 141 mesaj attılar bunda 55 konu
Arama
OTOPARKINIZIN YERİNDEN MEMNUN MUSUNUZ ?
2 sayfadaki 2 sayfası • Paylaş •
2 sayfadaki 2 sayfası •
1, 2
Otopark yerinizden memnun musunuz, değişmesini istiyormusunuz?
Geri: OTOPARKINIZIN YERİNDEN MEMNUN MUSUNUZ ?
[quote="cagilk"]
Çağıl Hanım, aynı fikirdeyiz, heleki sizin mail gurubuna attığınız otopark yeri ile ilgili öail çok yerinde. Burada memnuniyet anketi yapılıyor ama memnuniyetsizliği nedeni yok, bunu tek sebebi yetersiz otopark alanı yapıp, mevcut yerleride bazı dairelere öncelik verip kalanlarada neticesini düşünmeden kağıt ğstğnde yer vermiş olmaları. Bana verdikleri yerde arabayı duvara çarptırarak bile dursam arabanın bir bölümü dışarda kalıyor.
Otopark yerlerinde bir çözüm yok bu sadece yanlış uygulamanın sonucu, şimdi ne yapıyorlar kimi sakinlere rapmpalarda yada manevra alanlarında yer verip çözmeye çalışıyorlar ama bu çözüm değil, bir ara banada -2 de yol kenarında yer verdiler ki burası o alanda park eden herkesin manevrasını kısıtlıyor ve hem benim hemde diğer insanların arabalarını riske sokuyor.
BEN YER DAĞITIMINDA NE SİSTEMATİK OLDUĞUNU NEDE HAKKANİYET OLDUĞUNU KABUL ETMİYORUM.
yerinden soruun olmayan sakinlerin oranı tabiki bizden fazla olacağı için bu anlamsız anket olumlu sonuçlanacak, zaten amaçta çözüm bulmak değil olayı olumlu sonuçlandırıp kapatmak!!
Çözümse inşaat firmaları oturup mühendislik ve mimari yeteneklerini kullanıp otopark alanını herkese eşit ve hakkaniyetli olarak yer tahsis edilecek şekilde büyütsünler.
Herkese iyi bayramlar dilerim.
Saygılarımla,
Jazzy demiş ki:mbogatur demiş ki:Bu anket için sistematikten bahseden kişi yada kişiler ya sistmenatiğin anlamını bilmiyor yada sitematik nasıl kururuluru bilmiyorlar. İnşaat firmasının kağıt üzerinde uydurduğu ve her seferinde sığındığı bir laf.
Sistematikten bahsederken önce biri gelsin baksın otoparktaki düzen nedir, bir şey söylenirken fiili durumla tutarlı olmalı laflar.
Madem bu konuya bu kadar önem veriyorsunuz memnuniyet anketi yapıyorsunuz, yüzlerce kez yazılı/sözlü şikayet etmeme rağmen yönetim ve inşaat firmaları ne yaptınız?? yapacak bir şey yok demekten başka!!
Heleki arabamı kapının dışına taşarak insanların giriş çıkışını engelleyecek şeklilde park etmeme sebep veren ve "size ayrılan yer burası yapacak bir şey yok" diyenler, eğer bir gün biri girip çıkarken yanlışlıkla arabama sürterse, bunu ödeyeceklerini bilsinler.
Murat Boğatur
A6, 37
Murat Bey, size sonuna kadar katılıyorum, sistematik filan yok, eksik yapılmış otopark alanının bazı dairelere öncelik verilip, diğerleri de kalan yerlere yerleştirilerek üretilen çözüm değil sonuç var ortada.
BAŞINDAN BERİ SAVUNDUĞUM KONU, İNSAAT FİRMASI EKSİK OTOPARK ALANI TAHSİS ETMİŞTİR. BU HATASINI TELAFİ ETMEK ZOUNDADIR. SOYAK FİRMASI YENİŞEHİR'DE SÖZLEŞMELERDE YER ALMAMASINA RAĞMEN SONRADAN İYİ NİYET ÇERÇEVESİNDE EK OTOPARK İNŞA ETMİŞTİR. LÜKS KONUTLARI BİZE YÜKSEK FİYATLARA OTOPARK VADİYLE SATAN FİRMANIN BUNDAN ÇOK DAHA İYİSİNİ YAPMASI GEREKİR.
İyi bayramlar,
Çağıl Çavuşoğlu
A6 D21
Çağıl Hanım, aynı fikirdeyiz, heleki sizin mail gurubuna attığınız otopark yeri ile ilgili öail çok yerinde. Burada memnuniyet anketi yapılıyor ama memnuniyetsizliği nedeni yok, bunu tek sebebi yetersiz otopark alanı yapıp, mevcut yerleride bazı dairelere öncelik verip kalanlarada neticesini düşünmeden kağıt ğstğnde yer vermiş olmaları. Bana verdikleri yerde arabayı duvara çarptırarak bile dursam arabanın bir bölümü dışarda kalıyor.
Otopark yerlerinde bir çözüm yok bu sadece yanlış uygulamanın sonucu, şimdi ne yapıyorlar kimi sakinlere rapmpalarda yada manevra alanlarında yer verip çözmeye çalışıyorlar ama bu çözüm değil, bir ara banada -2 de yol kenarında yer verdiler ki burası o alanda park eden herkesin manevrasını kısıtlıyor ve hem benim hemde diğer insanların arabalarını riske sokuyor.
BEN YER DAĞITIMINDA NE SİSTEMATİK OLDUĞUNU NEDE HAKKANİYET OLDUĞUNU KABUL ETMİYORUM.
yerinden soruun olmayan sakinlerin oranı tabiki bizden fazla olacağı için bu anlamsız anket olumlu sonuçlanacak, zaten amaçta çözüm bulmak değil olayı olumlu sonuçlandırıp kapatmak!!
Çözümse inşaat firmaları oturup mühendislik ve mimari yeteneklerini kullanıp otopark alanını herkese eşit ve hakkaniyetli olarak yer tahsis edilecek şekilde büyütsünler.
Herkese iyi bayramlar dilerim.
Saygılarımla,
murat bogatur- Mesaj Sayısı: 5
oto park
B-1 blokta oturuyorum hangi sistematikten bahsediliyor,kapı yanında B-1 den 2 kişinin otoparkı sonra B-3 ler en dipte biz B-1 ler bu ne ayrıcalık sıra deseniz asla yok karışık bu düzenlemeler için kim kafa yorduysa yazık çok yorulmuştur eminim...Lütfen bir adaletli bir düzen getirilsin....
Tüm komşularıma iyi bayramlar dilerim..
Tüm komşularıma iyi bayramlar dilerim..
yesim- Mesaj Sayısı: 1
otopark yeri
bizim 2 araclik otopark hakkimiz var. Ancak otopark yeri arka arkaya verilmis. Duvar onu. Ondeki araci cikarmak icin mecburen arkadaki araci cekmek zorundayiz. Daha da kotusu iki araci arka arkaya parkettigim zaman gecis yolunun 1/3'unu isgal ediyorum. Gecen arabalar carpar diye korkuyorum ve yanima parkeden araclarin manevra kabiliyetini sinirliyorum.
Buraya 2 arac arka arkaya parkedilmesi mumkun degil. Dilekce ile basvurdum ama olumsuz cevap verildi. Bu nedenle memnun degilim.
Aydin Kuntay
A9-51
Buraya 2 arac arka arkaya parkedilmesi mumkun degil. Dilekce ile basvurdum ama olumsuz cevap verildi. Bu nedenle memnun degilim.
Aydin Kuntay
A9-51
aydinkuntay- Mesaj Sayısı: 1
2 sayfadaki 2 sayfası •
1, 2
Similar topics» Adınızdan Memnun Musunuz?
» götünden siktim
» Recep Tayyip Erdoğanın dünden bugüne söyledikleri
» Gülçin'i özlüyor musunuz?
» TOM'UN YENİ HALİNDEN YENİ FOTOLARxD TAM ŞOKLUK BUNLAR:p
» götünden siktim
» Recep Tayyip Erdoğanın dünden bugüne söyledikleri
» Gülçin'i özlüyor musunuz?
» TOM'UN YENİ HALİNDEN YENİ FOTOLARxD TAM ŞOKLUK BUNLAR:p
2 sayfadaki 2 sayfası